De staff


Owner: BlutharschModerator: SharkuModerator: Carnivore1972
Hall of Fame (Voormalige Staffleden):

- Frightfullaccountant
- Godcomplex
- Sofiehearthcrash
- Vaim


photo zw-V-basic2.jpg

Wees welgekomen!

_Vlaanderen_ is een VF cult die het licht zag in mei 2009. Het doel van deze cult is om zoveel mogelijk nederlandstalige Belgen te verenigen in een cult en voor hen zoveel mogelijk reallife evenementen over heel Vlaanderen te organiseren.


Updates


Freaks Unleashed X is bevestigd! Op vrijdag 11 mei gaan we nog 's de bloemetjes buiten zetten in de Toverpoort. Dit keer gaat het drinkgelag door in de Porter House (Stalhof 1). Hopelijk zien we jullie daar weer terug voor een geweldige tiende (!) editie van ons jaarlijks cultfeest!

____________________


Zoals sommigen waarschijnlijk al gemerkt hebben zijn we de jaarlijkse Freaks aan het naderen. Helaas is hier nog geen informatie rondt omwille van twee redenen:

- Aangezien de prioriteiten van de Salto-eigenaar eerder rond kortetermijnswinst draaien heb ik ervoor gekozen om daar niet langer de fuif te organiseren. Er wordt gekeken om er een privé-fuif van te maken, maar daar moet er nog over onderhandelt worden.
- Grote drukte (werk en privé) zorgt ervoor dat ik nog niet veel tijd heb gehad om iets te organiseren. Slecht excuus, ik weet het, maar het is iets.

Geen nood, ik ben de fuif zeker niet vergeten en er zal zeker dit jaar nog een van komen!

-Smurf-


____________________


Bij deze wenst de staff alle freaks en freakinnekkes een fijne kerst én een geweldig 2018 toe.


Vanwege de staff, iedereen een gelukkig Kerst gewenst. Nog een goeie, laatste week van 2016 en hopelijk een fantastisch, zat 2017. Schol !


____________________


Iedereen hier zal er wel al van weten maar bij deze nog een herinnering:Hopelijk tot dan!

____________________


De voltallige actieve staff (ik dus) wenst jullie allemaal een geweldig eindejaar/ Maak er een goed feestje van en veel succes morgen met de eerste kater van het jaar!


____________________


Kalenia en haar ketchupfles zijn de winnaars bij de 'My baby is a battleaxe" contest!

____________________


Winnaar van de eerste contest sinds lange tijd is Vorobye met een geweldig kleedje!


____________________


EINDELIJK, bevestiging voor Freaks Unleashed VII (Jawel, 7 !!).

Hierbij het Facebook evenement voor de geïnteresseerden, de old-skoolers kunnen altijd ook op de cultpagina hun enthousiasme (of afkeer) tonen ;)


____________________


Aangezien een bepaalde brief aan de wereld wat stof heeft doen opwaaien is er een topic met wat verduidelijking gekomen.

In ander nieuws: Freaks Unleashed komt er zeker van dit jaar maar zowel datum als locatie is nog een mysterie. In het slechtste geval zal het eens niet in april plaatsvinden, maar de fuif komt er sowieso van.

Voor de rest een welgemeende dank u aan alle vaste leden die de cult zijn blijven steunen doorheen de jaren. Zonder jullie was deze revival niet mogelijk!


____________________


Na ondertussen 2 maanden stof te verzamelen is de 'summertime' contest eindelijk afgesloten, proficiat Jade voor een overweldigende overwinning! Om de lange wachtperiode goed te maken mag ze hier vooraan vereeuwigd worden ;-)____________________


In het 'verslagen' deel (hier rechts van) kan je nu de geschiedenis van de cult door de ogen van Carnivore zien. Gezien de (relatief) correcte weergave hebben wij er voor gekozen om dit te vereeuwigen.
Schrijf je zeker ook in voor het nieuw weerwolfje spel, en hopelijk tot op de volgende meeting!____________________


Psycholady heeft volgens recente peilingen het meest originele 'vlees' van de cult! Stem ook op je favoriete drugsgebruiker in de nieuwe poll!

____________________


De eerste nieuwe contest is volledig afgelopen met Vorobye als grootste 'badass' van de cult!Vergeet zeker niet ook deel te nemen aan de nieuwe "beef" contest! Vreemd thema? Zeker! Maar met onze creatieve bende kan er daar toch nog wat deftigs van komen.

Hou ook de cult in de gaten voor meer meetings en contests!

____________________

____________________

Dit feest is een jaarlijkse traditie én is tevens dé ideale gelegenheid om de mensen van Cult Vlaanderen te leren kennen. So be there!

____________________2012 ... A new year, a new dawn. In afwachting van de Apocalyps op 12/12 zal de staff zich inspannen om de cultleden van voldoende afleiding te voorzien. Wat mogen jullie verwachten? Meetings (van zodra het weer het toelaat), evenementen (Freaks Unleashed 4 en andere projecten) en natuurlijk leuke, absurde en hilarische toestanden online.
Stay tuned!

____________________
Photobucket

De Staff wenst alle freaks en freakinnekes een spetterende eindejaarsperiode toe!

____________________
Beste cult-leden,
Zoals jullie al konden zien, zijn er wat aanpassingen gebeurd...
Binnenkort komt nog een officieel bericht van ons uit, dank voor uw begrip!

Mvg, uw Staff

____________________Beste cult-leden,

De agenda 2011 is terug up-to-date ...

Feel free to take a look!

____________________Back to Basics

Photobucket

____________________Hij komt, hij komt!

Hij komt ... de Grote Smurf!

Photobucket

____________________

Voor Smurf en Vaderland ... Groet! (Dino was here) Photobucket

____________________

A 'Pink Dawn' ... Why? Why not? Voor de lol, omdat Barbies cool zijn, maar vooral om een frisse (her)start te benadrukken.

____________________

De cultagenda is weer up to date. Mocht je nog iets in de agenda willen vermelden, gelieve info/een affiche te posten in het "Wie gaat er mee naar?"-topic of een inbox te sturen naar een stafflid.

____________________

Eindelijk: een update die ervoor zorgt dat we niet meer op Bert zijn geschminkt hoofd moeten kijken iedere keer als we de cult openen!
Er zijn een tiental nieuwe banners toegevoegd in de bannerssectie in het zijmenu'tje die je naar lievelust mag gebruiken. Spread the joy!____________________

Uw grote contestfavorieten van dit jaar zijn bekend. Proficiat aan Endless_Evil, TheDarkDreamer en Godcomplex voor onderstaande pareltjes. Vanaf volgende zondag zullen de contests weer opnieuw beginnen zoals normaal.

Endless_Evil (Grappigste foto)TheDarkDreamer (Best uitgewerkte foto)Godcomplex (Origineelste foto)____________________

Grote agenda-update uitgevoerd...

____________________

In loving memory: Cult West-Vlaanderen, R.I.P. 09/01/10

____________________

Het is weer een heel eind stil geweest in deze sectie, dus toch nog maar eens een update. Wat is er nu gebeurd de laatste maand?

- Zot veel nieuwe contests. Vergeet niet dat alle winnende foto's in het tablad 'Contests' komen te staan (zie hiernaast dus). Zo kan je alle pareltjes nog 's herbekijken.

- Een nieuwe meeting is nog maar eens gepland. Ga allemaal naar het desbetreffende topic om meer te weten te komen over de activiteiten deze zaterdag.

-Nieuwe topics! Het is nog steeds voor iedereen toegestaan om topics aan te maken. Gelieve wel vooraf de regels te lezen om te weten wat al dan niet toegestaan is.

Staff over and out.

____________________

Een nieuwe contest, een nieuwe meeting en een nieuwe kater in het vooruitzicht. Jawel, we doen er effectief alles aan om er voor te zorgen dat de examens en de feestperiode zo vlot en aangenaam mogelijk verlopen. Onze strijd tegen examenstress begint op 19 december. Dan verkennen we de Gentse kerstmarkt (vooral de jenever/gl hwein-kraampjes om precies te zijn). Meer info in het desbetreffende topic.

____________________


Jullie staff heeft vandaag samengezeten en er komen nog een h l aantal interessante veranderingen. E n daarvan kan je nu al zien: er is een nieuw subforum (Polls). Daarin komen er op regelmatige basis nieuwe polls over actuele thema's. Vote en praat na over de resultaten en hou het vooral in de gaten want er komt echt heel regelmatig een nieuwe poll online... Er zitten ook weer wat nieuwe meetings aan te komen in de nabije toekomst, er zal er zeker wel eentje tussen zitten die je aanspreekt.

____________________


De contest-sectie is ondertussen weer up-to-date gebracht. Kijk zeker nog eens om je te vergapen aan de inzendingen van alle vorige winnaars.

____________________


Onze eerste meeting van oktober was een duidelijk succes! Hou de verslagensectie in de gaten voor een verslag en foto's (ja, ook van de vorige 2 meetings)

____________________


Jawel waarde leden, de meeting was weer een ongelooflijk succes! De afwezigen hadden maar weer eens ongelijk. Maar, geen nood! Binnenkort komen de date online voor maar liefst TWEE meetings in oktober.

Ondertussen is de strijd tussen Ayla en Dino maar weer afgelopen in een gelijkstan. de 'hogere instanties' hebben dan besloten om beiden tot de grote winnaars uit te roepen. Een terechte en verdiende beslissing!

____________________


Voor de mensen die het interesseerd: er is een massive update gebeurd in het agendagedeelte, wie ergens naartoe gaat of nog een extra festiviteit ofzo weet, laat maar weten!

____________________


De grote winnaar van 'De Melkherberg' is zonder enige twijfel Norokthur, proficiat! Zijn inzending is bij deze opgenomen in onze Hall of Fame. Een volgende wedstrijd is ondertussen ook alweer gestart. Bij 'You will be the bitch now!' kan de innerlijke slet van de cultleden eindelijk een naar boven komen!

Dan zou ik ook nog eens jullie aandacht willen vestigen op de meeting van de cult Oost-Vlaanderen deze zaterdag waarbij we naar de Zoo van Antwerpen gaan! Meer info op de cult van Oost-Vlaanderen of bij de staff van deze cult of van Oost-Vlaanderen.

____________________


Bij deze is het officieel: de staff verwelkomt Dino of Carnivore in hun gelederen als Moderator. Zijn foto (met link naar zijn profiel) staat nu te bewonderen bij de rest van de staffleden...

____________________


Beste leden, hier spreekt uw staff weer! De meeting zaterdag was een enorm succes, niet iedereen kon er aanwezig zijn maar degene die toch afkwamen zullen zich zeker niet verveelt hebben!

De actievere leden zullen ondertussen ook al de info voor de meeting in september gelezen hebben. We rekenen op jullie om van deze meeting weer een daverend succes te maken. Om nog wat verder in de toekomst te kijken kunnen we jullie al verklappen dat de meeting voor oktober ook al vorm begint te krijgen, voor meer info zullen jullie helaas nog wat moeten afwachten.

De smurfenwedstrijd loopt ondertussen ook al ten einde en voorlopig hebben we nog maar n inzending. Tenzij jullie willen dat Zenia zomaar wint zouden jullie beter er ook 's werk van maken!

Staff over and out!

____________________


Waarde cultleden, vrees niet! Uw staff laat misschien niet zo veel meer van zich horen, maar we zijn er nog steeds. Stay stuned for more information!

Ondertussen nog twee aankondingen:
*De '7 zonden'-contest eindigt vanavond. Mensen die nog een foto moeten inzenden zouden dat dus beter snel doen.
*Vergeet ook zeker niet de meeting van volgende week zaterdag (11 juli dus). Over de middag gaan we in Antwerpen op filmbezoek en 's avonds komen we terug naar Gent voor een avond vol drank en plezier. Be there!
____________________Er is zoals jullie zien nog een kleine layoutverandering, er zijn subfora ingevoerd...
Dit hebben we gedaan omdat we zodanig veel topics hebben dat het onoverzichtelijk werd. Er is er eentje voor cultaangelegendheden, serious things, random shit en games. Als je te lui bent om naar beneden te scrollen, klik dan gewoon op het knopje rechtsboven in het kadertje. Als je bij het terugkeren uit een topic op de link '_Vlaanderen_' klikt, zal alles weer uitgeschoven zijn... Enjoy!!

____________________

Jawel beste cultleden, uw staff staat niet stil! Na de enorme (blauwe) update die onlangs is doorgevoerd staan er weer enkele grootse dingen op punt de kop op te steken. Hou de cult goed in de gaten want binnenkort komt de datum van de volgende meeting online! Een meeting die zich eens niet zal beperken tot alleen maar Gent. Een die waarschijnlijk nog veel zotter zal worden dan de vorige. Uw zijt gewaarschuwd.

Ondertussen zitten de meesten hier al in de examens en dus wil de staff bij deze hun sympathie uitdrukken voor al degene die nu met hun hoofd in de boeken zitten. Veel succes en vergeet ook niet eens af toe te ontspannen!


image

____________________


Zoals jullie zien is de layout van de cult nogal veranderd (idd Nina, je hebt het niet gedroomd) Binnenkort komt er een poll waar je jouw ongezouten mening kunt spuien... Vergeet ook jullie antwoorden op de pop-poll niet door te sturen ;)

____________________


De winnaar van de bannercontest is FA met een overweldigende 11 stemmen! De offici le banner van de cult is vanaf heden dus bekend:

image
Klik voor de html-code


____________________

Het verslag van onze doopmeeting staat samen met de foto's online, als je ge ntresseerd bent, ga dan vlug kijken in het 'Doopmeeting'-topic ;) - Vaim

____________________

Alvast een welgemeende dank u aan al degene die de fuif en de meeting dit weekend een overweldigend succes gemaakt hebben! In de loop van volgende week komen de foto's online zodat de afwezigen weten wat ze gemist hebben.

Maar geen nood, de staff draait ondertussen op volle toeren en binnenkort kunnen we dan al meteen de data geven de volgende meeting(s)!

____________________

De eerste officiële foto-contest staat online. Ga snel naar het desbetreffende topic en aanschouw de zeven hoofdzonden in hun volle glorie! De winnaar komt hier op de mainpage terecht, wees dus voorzichtig met wat je inzendt voor 'lust'.

____________________

De eerste meeting komt ondertussen al met grote passen dichter! Volgende week zullen we verzamelen voor wat hopelijk een onvergetelijk plezante picknick zal worden! Zie het desbetreffende topic voor meer info!

image

____________________

10-05-2009: Beste leden, morgen wordt eindelijk bekend gemaakt wie onze staff zal vervolledigen! Blijf zeker actief want achter de schermen is uw staff vollop bezig met het plannen van grootste evenementen en meetings.

____________________

Het ledenaantal blijft voorlopig stagneren op 13. Zodoende wordt er een grote prijs uitgeloofd voor alle leden die nieuwe, actieve leden kunnen binnenlootsen op de cult. De prijs zal bestaan uit koekjes of drank. Beide als je goed je best doet.

____________________

Spam, mijn aapjes, spam! Maar hou het aub toch wel een beetje on-topic. Om de overload aan spam op te vangen is er vanaf nu dus een spamtopic. Aangezien zo'n 2/3 van alle spam over alcohol gaat is er nu ook een Dranktopic. Dit omdat 'zuiptopic' niet van bijzonder veel klasse getuigt.
Leef u uit !

____________________

Het tiende cultlid is ondertussen toegekomen! Welkom St phanie, aka: 74321879632!

____________________

28-04-2009: Het ontstaan van de cult is een feit! Welkom aan alle nieuwe cultleden!
Momenteel is de cult nogal leeg maar laat je daar zeker niet door afschrikken. Activiteit!
Cultregels

- Rule #1: NO F*CKING DRAMA!

- Geen dubbelposts met minder dan 24h tussen aub. Hou de cult overzichtelijk.

-Deze cult omvat een groot gebied met daarin een enorme verscheidenheid aan dialecten, om alles verstaanbaar te houden verzoeken we om toch tenminste een poging te doen om deftig nederlands te schrijven.

- Het is ieder lid toegestaan om een topic te starten. Twee puntjes om op te letten:
*Start geen topics om jezelf voor te stellen, daar is er een introductietopic voor.
*Start geen topics in verband met fuiven, optredens of meetings, het 'wie gaat er mee naar?' topic is er met een reden.

- Om duidelijke reden zijn alle regels en voorschriften van VampireFreaks zelf van toepassing. Jawel, die enorme blok tekst die je hebt 'goedgekeurd' toen je je registreerde bevatte regels.

- Overtreders zullen een waarschuwing krijgen. Na de derde waarschuwing vliegt het lid in kwestie onvoorwaardelijk buiten.

- Racisme, homofobie, seksisme en iedere andere vorm van discriminatie wordt bestraft met onmiddelijke verbanning. Iedereen weet wel wanneer een grapje net over die grote grens heen is gegaan.

- In geval van twijfel heeft de staff altijd gelijk.


Agenda
klik op affiche om te vergroten

2013


Zoals te merken is wordt dit deel niet vaak aangepast, dit wil daarom niet zeggen dat er niets te doen is. Hoe de cult en 'wie gaat er mee naar' in de gaten en zo kan je ook te weten komen wat er zoal te doen is.

2012


Mei

18 mei

PhotobucketApril

20 april

PhotobucketMaart

17 Maart

PhotobucketFebruari

18 Februari

Photobucket
Januari

21 januari

Photobucket


2011


October

31 October

Photobucket15 October

Photobucket01 October

Photobucket

Contests

Foto-contest: What's your fantasy?

De overwinning was nipt, maar het is duidelijk dat Ronny de grootste fantasy van de cultleden is/heeft.Foto-contest: Ball Marginale

Overweldigende winst voor Jade als meest marginale lid!
(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)Foto-contest: Welcome to the black parade

De opvolger van Sara als meest gothic lid is Cathy!Foto-contest: I don't like the drugs but the drugs like me

Tot niemands grote verbazing is de cultzeeman het meest fotogeniek op reis.
Foto-contest: I don't like the drugs but the drugs like me

Met een grote overwinning haalt Darkdreamer de overwinning binnen als beste drugsfoto van de cult!
Foto-contest: Je wilt geen beef met mij

Psycholady heeft volgens recente peilingen het meest originele 'vlees' van de cult! Stem ook op je favoriete drugsgebruiker in de nieuwe poll!

(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)Foto-contest: What ya gonne do?

Laat het voor eens en voor altijd duidelijk zijn, Vorobye is de grootste badass van de cult!

(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)

Foto-contest: (S)aintFoto-contest: I'm Your BoogiemanFoto-contest: Boys will be girlsFoto-contest: I wanna be a hippyFoto-contest: Money for nothing and the chicks for freeCaption Contest: Hanging Around
GodComplex won met:
"Stop practicing Jake, they don't hire nudists at Cirque de Soleil."

(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)

Foto Contest: Mona Lisa Overdrive
Trand stak met kop en schouders boven de rest uit!

Caption contest: H-bomb
LadyLena won met:
"Level up!"
(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)

Foto contest: What a wonderful world
Levenservaring is duidelijk beslissend als het gaat om de zatste foto.
Foto contest: The kids are all wrong
Shouri heeft duidelijk de meeste slaagkansen in de politiek.


Foto contest: You're Fired
Een hele duidelijke overwinning voor Shouri, die haar frustraties na ontslag op haar computer zou uitwerken!


Caption contest: Obama/McCain
De resultaten van onze allereerste caption contest zijn er. GodComplex verzon bij deze foto:
"Giant invisible icecream"
(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)

Foto-contest: The 13th Caesar
Jezus z'n wederopstanding zit er niet aan te komen, maar Shouri haar Caesar is toch al een angstaanjagend feit.


Foto-contest: Gotta catch 'em all
Het kaartspel heeft volgens Trand heel wat kansen gemist.


Foto-contest: Das Tier in mir
Het grootste cultbeest is (zoals verwacht): Carnivore!


Foto-contest: As One
De mooiste familiefoto is duidelijk die van: Kittiegothgirl.


Foto-contest: Good old-fashioned loverboy
En d grote playboy is ook al bekend...
(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)
Foto-contest: That's when I reach for my revolver
Shouri blijkt het meest depressieve lid van de cult te zijn. Heel duidelijk zo te zien.


Foto-contest: War against the machines
Indus_Injection slaagt er in om eens alle vaste kandidaten weg te blazen.


Foto-contest: Doctor Stein grows funny creatures
Nog maar een Vaim. Met dank aan de weelderige krullen?


Foto-contest: We're the kids in America
Terechte overwinning voor Jeroen (TheDarkdreamer)!
(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)
Foto-contest: Mein Freund tr gt Uniform
Nog maar eens Bert. Met dank aan de vrouwen van de cult?


Foto-contest: What if we died tonight ...
Bert zijn apocalyptische visie was duidelijk weer de beste (en meest alcohol-induced)


Foto-contest: Conan, what is best in life?
De grootste barbaar van de cult: Lady_Scarlet jawel


Foto-contest: Standing on the shores with this maiden in my hands ...
In een tweestrijd tussen Sara en Ayla kwam Sara als ultieme winnaar naar boven.


Foto-contest: This is halloween.

Een spannende twijstrijd tussen Godcomplex en Hysteria met een duidelijke overwinning voor Hysteria. (Foto verwijderd door eigenaar ervan.)
Foto-contest: Who will be their bitch now?

Een overweldigende overwinning voor Endless_Evil. En terecht!


Foto-contest: I'm sitting here in the boring room ...

Een nipte, maar verdiende, overwinning voor Wouter (Shinjitsu).


Foto-contest: Breakdown? Fuck you
En de grootste zot van de cult is zonder twijfel *tromgeroffel* bert (endless_evil) !


Foto-contest: Dressed in black uniforms ...
Volledig onverwacht (*kuchkuch*) blijkt de persoon met het hoogste gothicgehalte Sara (Lady_Scarlet) te zijn. Proficiat !


Foto-contest: Wat ruist er door het struikgewas?
Met meer dan 50% van de stemmen gaat een welverdiende overwinning naar Soren!
(Foto verwijderd door eigenaar ervan.)
Foto-contest: Reach out and touch faith !
En toch maar weer twee winnaars! Die-hard contest winnaar Ayla zit er vanzelfsprekend weer bij en deze keer met Amras om de basis van het heilig triumviraat aan te leggen.
image

Foto-contest: You will be the bitch now !
Het was een lange strijd maar na drie (!) verschillende polls hebben we uiteindelijk toch TWEE winnaars. Het gaat hier om de jeugdige onschuld van Dino en de even jeugdige (maar al minder onschuldige) foto van Ayla. De winnende foto's:
image
image

Paint-contest: Bis zum bitteren Ende !
De grote winnaar hier was Ayla (Godcomplex) met de volgende fantastische inzending:
Photobucket />

Foto-contest: De Melkherberg
Met een overweldigende meerderheid heeft Norkothur de eerste plaats behaald met de volgende inzending:
image

Foto-contest: Se7en
De grote winnaar is Arne (ManOwar_freak) met zijn inzending voor gulzigheid (Gulla):
image

Wie maakt de officiële cultbanner?
Winnaar was FrightfulAccountant. (Foto verwijderd door eigenaar ervan.)

Verslagen
De geschiedenis van de cult door de ogen van een memorabel cultlid: (scroll naar beneden voor verslagen van oudere meetings)

0) De prehistorie (Nomaden)

De cult sluimert.

* In den beginne was er ... Freaks Unleashed @ The Tequila.

Cultstatus: Jagers/verzamelaars in los stamverband.


1) De Valeriaanse Periode (Koninkrijk)

De cult ziet het levenslicht.

* De Doopmeeting.
* Vuurtjes in het Citadelpark.
* Oostende by night.
* De Casino-avond.
* De Beestjesmeeting.
* Freaks Unleashed II @ Bal Infernal.

Cult status: Sedentaire clan onder leiding van charismatische leider.


2) Het Imperium van Ayla I (Keizerrijk)

De cult groeit en organiseert zich.

* Contests bereiken hun climax en brengen nog meer leven in de cult.
* De cult breidt uit naar andere stadstaten. (Er ontstaat een heuse taxi-dienst om leden van en naar meetings te krijgen.)
* Op VF wordt de cult een geduchte medespeler vanwege het hoge aantal posts dat de cultleden genereren.
* De cult wordt schandalig rijk met een legendarische ledenverkoop.
* Freaks Unleashed III @ Bal Infernal.

Cultstatus: Personencultus met sterke nadruk op expansionistische politiek.


3) Het Interbellum (Anarchie)

De cult barst uit zijn voegen.

* Nieuwe, interessante leden doen hun intrede.
* De 'Pimps & Hoes' en andere extreem foute feestjes van bedenkelijk allooi.
* (tactische) Troonsafstand onzer leider.
* Freaks Unleashed IV @ The Salto.

Cultstatus: Contrarevolutionair sfeertje, rondzwervende, onafhankelijke groepen.


4) Het Carolingische tijdperk (Oligarchie)

De cult stabiliseert.

* De nacht van de lange messen. ('t Genoegen)
* Onzer leider eist zijn rechtmatige positie terug op.
* Het forum ontwaakt uit een diepe winterslaap.
* De wederopstanding der contests.
* Freaks Unleashed V @ The Salto met acht (8!) DJ's.

Cultstatus: Gezapige dictatuur met accent op binnenlandse politiek.Verslag Doopmeeting

Verslag Brood & Spelen Meeting

Verslag Beestjesmeeting
Verjaardagen
Wil je jouw verjaardag hier ook? Klik Hier.

4 januari - Maxime (Netaab)
6 januari - Maarten (amras_seregon)
7 januari - Sammy (KelderKat)
24 januari - bloodXonXtheXwall
25 januari - Sofie (Sofieheartcrash)
26 januari - Ronny (Vorobye)
27 januari - Kelly (Evana_Arena_Edith)
27 januari - Lynn (Ophelia_Musa)

10 februari - Pieter (Gordijnhoofd)
11 februari - Shari (STRAWBERRY_X3)

17 maart - Kim (I_Candy)
25 maart - Lena (LadyLena)

13 april - Vaim
24 april - Julie (Vernal_Awakening)
25 april - Trand

6 mei - Thomas (Bardhur)
9 mei - MisaAmaneDesuNoto
11 mei - Livia (schwarzeFee)
22 mei - Kevin (kvn100)
29 mei - Rolf (Druffus)

2 juni - Steven (gothic_erotic)
12 juni - Zenia (dying_soul)
13 juni - Bieke (Fairy_In_Boots)

4 juli - Koen (baralis)
13 juli - Romy (kittiegothgirl)
15 juli - Colin (Indus_Injection)
29 juli - Sven (darklord999)

6 augustus - Stephanie (74321879632)
10 augustus - Hannah (pixie_pop)
15 augustus - Pedro (crudus)
20 augustus - Nympha (living_dead_one
24 augustus - Sybil (wybil)
29 augustus - Dino (Carnivore1972)
31 augustus - Soren/FA (Nachzehrer)

2 september - Pepijn (Darke6gle)
11 september - Bert (endless_evil)
11 september - Talisa (_ArtXStar_)
15 september - Andres (Angelicus_Obscuritas)
17 september - Natascha
18 september - Steve (Steveskunk)
20 september - Lorenzo (Gothix_BE)
26 september - Robin (WithdrawalFX)

4 oktober - Nossie
18 oktober - Leslie (Lady_Poeziebeest)

4 november - Ayla (GodComplex)
5 november - Babs (Siliun)
10 november - Leen (Alatariel666)
11 november - Nina (Alice_Vane)
21 november - Pieter (Darth_senor)
22 november - Arne (ManOwaR_freak)

4 december - Joep (The Survivor)
18 december - Jade (PsychoLady)
21 december - Ann (Celehel)
_Vlaanderen_

Who Can Join: By Approval
Who Can View: Only Members